вівторок, 8 грудня 2015 р.

Лист-представлення



Лист-представлення
дирекції Новокостянтинівської ЗОШ І-Ш ступенів на
вчителя Захисту Вітчизни Слободнюка О.А.
Слободянюк Олександр Анатолійович, 1977 року народження, проживає у с.Новокостянтинів, вул. Слобода, 44
Слободянюк Олександр Анатолійович працює вчителем предмету Захисту Вітчизни в Новокостянтинівській ЗОШ І-Ш ступенів протягом 15 років. За період роботи у школі вчитель зарекомендував себе як відповідальний та досвідчений педагог.
Під час проведення уроків Захисту Вітчизни вчитель готує молодь до захисту життя і здоров'я,вчить вмінь власної безпеки у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу. Готує юнаків до служби у Збройних Силах України і виконання військового обов'язку.
Олександр Анатолійович здійснює викладання навчального матеріалу предмета у відповідності до вимог навчальних програм з ЗВ і допризовної підготовки. Вчитель добре володіє методами та прийомами ефективного навчання предмету Захисту Вітчизни. У своїй роботі добивається засвоєння  учнями  призначення Збройних Сил, їх характеристику і особливості, значення військової служби як почесного обов'язку, основні вимоги військової присяги, статутів Збройних Сил, дає знання про озброєння і військову техніку, розташування особистого складу, військові знання, уміння і практичні навички. Вчить основ цивільного захисту і набуття учнями навичок захисту від зброї масового ураження.
На уроках застосовує різні форми роботи з учнями. Такі як теоретичні, практичні, комплексні, ігри на місцевості, контрольні роботи.
На практичних заняттях формує в учнів навички виконання прийомів, дій і нормативів з використанням приладів, спостереження,засобів інженерного обладнання та індивідуальних засобів захисту, спортивного обладнання.
Використовує різні інтерактивні технології, створює атмосферу співпраці, розуміння у викладанні матеріалу, дає змогу реалізувати особистісно-орієнтоване навчання.
Вчитель формує в учнів на уроках та в позаурочний час інтерес до військової справи, глибоке розуміння громадянського обов'язку,готовності стати на захист Батьківщини, вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії Збройних сил. Розвиває в учнів почуття патріотизму до рідного краю, Батьківщини.
Кожного навчального року проводить триденні навчально-польові табірні збори з юнаками 11-х класів у польових умовах.
Користується авторитетом серед педагогів, батьків, учнів.

Директор школи                                              І.М.Данилюк

Немає коментарів:

Дописати коментар